10 December 2013

THE NIGHT OF FAIRY TALES

Posted by Neeza Rvell at 1:39 AM

10/12/2013


Bertemu kembali di ruangan penaku ini. Masih lagi bercuti sakit membuatkan aku sedikit tidak keruan.Walaupun masih sakit tapi terasa lagi sakit dibuatnya kalau tidak ada aktiviti untuk dilakukan.

Banyak cerita yang ingin dikongsi tapi tangan masih lagi sakit dan kebas-kebas.Tapi kalau menaip masih dikira ok berbanding mengangkat barang-barang berat. Cuma sekejap-kejap terasa lenguh.

Tahun ni majikan aku meraikan ulangtahun ke 100. Hebatkan bunyinya. Staff di raikan dengan berbagai-bagai acara.Baguslah begitu.Tapi yang pastinya...bonus untuk tahun ni sudah pasti tidak sekencang tahun-tahun yang lepas kerana sudah banyak budget dikeluarkan.

Aku dan teman-teman sekerja di pejabat juga tidak melepaskan peluang untuk menyertai RHB Dinner 2013 yang di adakan di  Palace of the Golden Horses pada 24/11/2013.

Bertemakan " THE NIGHT OF FAIRY TALES", kami semuapun melaramlahseadanya.Maklumlah bukan senang nak mencecah 100 tahun ni.Rugi pulak kalau ditolak undangan yang free ini.



Dah penat berkerja, inilah masanya nak bergembira pula. kalau asyik bekerja saje pun bosan jugak jadinya. Sekali sekala bergembira dengan teman-teman sepejabat dengan kostium masing-masing memang menyeronokkan.

                         Ini dia witch yang vogue...



                              Yang penting sporting...     


                              Macam comel jerr..


Watak kartun yang menghiburkan...


Macam lawa jerr..



                                                                 Ada berani..

                                                      Wajah-wajah ceria...


Macam turun dari kayangan belaka...


                            
  Macam-macam ada..... 




                                            Acara makan-makan pulak...


                                                  Abang Nuar pun ada....


                                          Pose istimewa sebelum pulang


Inilah  hadiah 100 tahun, selepas ini kena tunggu lagi seratus tahun untuk acara yang lebih gilang gemilang.

Bye...semoga bertemu lagi. 

0 comments:

 

neeza blog Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez